سی و سومین شماره فصلنامه «مطالعات فرهنگ- ارتباطات» منتشر شد

سی و سومین شماره فصلنامه «مطالعات فرهنگ- ارتباطات» منتشر شد سی و سومین شماره فصلنامه علمی- پژوهشی «مطالعات فرهنگ- ارتباطات» ویژه بهار 1395 منتشر شد.

تجربه احساس ناامنی در فضاهای شهری، بازنمایی زن در جوک‌های جنسیتی؛ تحلیل گفتمان انتقادی جوک‌های جنسیتی در مورد زنان در شبکه‌های موبایلی، پوشاک سنتی زنان در جغرافیای فرهنگی ایران، بازنمایی طلاق در سينماي دهه هشتاد ايران، بررسی الگوهای زبانی در نام‌گذاری مراکز کسب‌وکار شهر تبریز، تأثیر فناوري‏هاي جديد بر اوقات فراغت و سرمايۀ اجتماعي جوانان، تحلیل انسان‌شناختی طریقت قادریه طالبانی در منطقه اورامانات لهون و تأثیر رفتار اطلاع‌یابی بر عملکرد پژوهشی اعضای هیئت علمی دانشگاه گیلان عناوین مقالات درج شده در شماره 33 فصلنامه «مطالعات فرهنگ- ارتباطات» است.

متن کامل مقالات این فصلنامه، روی سایت اختصاصی آن به نشانی jccs.ir قابل دریافت است.

مطالب مرتبط