کتاب «تخته‌ پاره‌ها؛ درآمدی به فلسفه ارتباطات» منتشر شد

کتاب «تخته پاره‌ها؛ درآمدی بر فلسفه ارتباطات» پژوهشی  است که توسط مهدی يوسفی و دکتر محسن بدره با نظارت دکتر علیرضا قائمی‏‌نیا در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات انجام شده است.

فلسفه ارتباطات، حوزه‌ای از دانش گسترده ارتباطات است که به مطالعه عقلانی ماهیت ارتباطات می‌پردازد. این کتاب دو چارچوب «فلسفه مضاف ارتباطات» و «فلسفه ارتباطات به‏ منزله فرانظريه‌ورزی» را برای اين زير حوزه دانشی پيشنهاد کرده و بسط می‌دهد.

ضرورت پرداختن به فلسفه ارتباطات براي توليد ادبيات بومی و اسلامی در دانش ارتباطات نیز از اهداف اصلي نویسندگان از ورود به اين بحث بوده است. این کتاب نشان می‌دهد که چگونه فرانظريه‌ورزی اسلامی ارتباطات می‌تواند در مسير کاملاً متفاوتی در مورد فرانظریه‌های دانش ارتباطات فعلی جريان يابد.

کتاب «تخته پاره‌ها؛ درآمدی بر فلسفه ارتباطات» در 237 صفحه و هفت فصل تدوین شده است:

فصل اول: فلسفه ارتباطات

فصل دوم: هويت نظري دانش ارتباطات

فصل سوم: رشتگی ارتباطات

فصل چهارم: فرانظریه‌ها و پیش‌فرض‌های فرانظری

فصل پنجم: چشم‌اندازهای فرانظری به ارتباطات

فصل ششم: انسان‌شناسی فلسفی ارتباطات

فصل هفتم: فلسفه اسلامی ارتباطات

در بخش ضمائم نیز «منبع‌شناسی فلسفه ارتباطات» درج شده است.