وضعیت ایثار در جامعه بر اساس یافته‌های طرح ملی ارزشها و نگرشها بررسی می‌شود

اولین نشست از سلسله نشست‌های تخصصی «ایثار و فرهنگ عمومی» با عنوان «بررسی وضعیت ایثار در جامعه بر اساس یافته‌های طرح ملی ارزشها و نگرشهای ایرانیان» دوشنبه ۸ شهریور ۹۵ ساعت ۱۴ در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار می‌شود.

در این نشست دکتر غلامرضا غفاری، دانشیار دانشگاه تهران و مدیر اجرایی طرح ملی «ارزشها و نگرشهای ایرانیان»، و دکتر مرتضی گوهری پور، دکتری فلسفه اخلاق، ضمن بررسی جنبه‌های مختلف فرهنگ ایثار در رشد و تعالی فرهنگ عمومی، وضعیت فرهنگ ایثار در جامعه بر اساس یافته‌های طرح ملی ارزشها و نگرشهای ایرانیان را تبیین خواهند کرد.

وضعیت‌شناسی ترویج فرهنگ ایثار در فرآیند سیاست‌گذاری فرهنگ عمومی و نیز  تأثیر فرهنگ ایثار در  تقویت عزت نفس اجتماعی و ایجاد هویت و هدف مشترک از دیگر محورهای بحث در این نشست خواهد بود.

سلسله نشست‌های تخصصی «ایثار و فرهنگ عمومی» با همکاری خانه فرهنگ ایثار و مقاومت دفتر امور ایثارگران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می‌شود.