نشست تخصصی «فرهنگ ایثار از منظر روان‌شناسی» برگزار می‌شود

نشست تخصصی «فرهنگ ایثار  از منظر روان‌شناسی» برگزار می‌شود

دومین نشست از سلسله نشست‌های تخصصی «ایثار و فرهنگ عمومی» با موضوع «فرهنگ ایثار از منظر روان‌شناسی و نقش آن در نظام آموزشی و تربیتی»،  ۵ مهر ۹۵ از ساعت ۱۴ تا ۱۶ با حضور دکتر علی اصغر احمدی در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار می‌شود.

در این نشست که با همکاری خانه فرهنگ ایثار و مقاومت دفتر امور ایثارگران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می‌شود راهکارهای ترویج فرهنگ ایثار و وظایف نهادهای آموزشی برای گرایش به این ارزش مطرح خواهد شد.

تبیین تأثیر مفهوم اخلاقی ایثار در روان‌شناسی تربیتی  نسل جدید و نیز جایگاه  و اهمیت ویژگی گروه‌های سنی مختلف در جهت دستیابی به برنامه جامع در موضوع ایثار از دیگر محورهای بحث در این جلسه است. دکتر احمدی، روان‌شناس، عضو هیأت علمی دانشگاه تهران و صاحبنظر در حوزه تعلیم و تربیت است.

ورود علاقه‌مندان و پژوهشگران به این نشست آزاد است.