بررسي «فضای مجازی و چالش‏‌های حقوقی پیش رو»

اين گزارش نتیجه مطالعه‌‏ای است با عنوان «فضای مجازی و چالش‏های حقوقی پیش رو» که دکتر منصوره فصیح رامندی، عضو هيات علمي پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات انجام داده است.

اين گزارش  با اشاره به اينكه چالش‏‌های موجود در فضای مجازی معنای عامی دارد، به این  معنا که از زوایای گوناگون اجتماعی، سیاسی و حقوقی می‏توان این موضوع را  بررسی کرد، تاكيد مي‌كند كه مواجهه خردمندانه با چالش‏‌های موجود، موجب  اِعمال مدیریتی،  همه جانبه در این عرصه و تبدیل تهدیدها به فرصت خواهد  بود. بنابراين با توجه به توسعه روزافزون این فضا از سویی و درهم‏‌تنیدگی  بیش از پیش زندگی اجتماعی با آن از سوی دیگر ضروری است تا برای رفع  آسیب‏‌های مورد نظر، چالش‏‌های موجود در این عرصه بررسی شوند.

«حریم خصوصی  و جایگاه آن در فضای مجازی»، «لزوم  تحدید دسترسی به اطلاعات در فضای  مجازی» و «هرزه‌نگاری در فضای مجازی، تهدیدکننده عفت عمومي» عناوين مطالبي  است كه در اين گزارش به آنها پرداخته شده است.