پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار می‌کند:

نشست تخصصی «هنر و دیپلماسی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه‏‌های جهانی اکسپو»

نشست تخصصی «هنر و دیپلماسی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه‌های جهانی اکسپو» روز ‏شنبه ۳۰ دی  از ساعت ۱۰ تا ۱۲ با حضور دکتر فهیمه زارع‏زاده، عضو هیات علمی دانشگاه تربیت ‏مدرس و جمعی از صاحب‌نظران این حوزه، در اتاق جلسات پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار خواهد شد.

زارع‏‌زاده در این نشست ضمن اشاره به جریان کلی سیاست‌های جمهوری اسلامی ایران در مورد حضور در نمایشگاه‌های جهانی، به بررسی روش بیان هنری جمهوری اسلامی در این عرصه خواهند پرداخت. تحلیل و بررسی درباره اینکه نظام جمهوری اسلامی ایران در چنین عرصه‌ای از مناسبات فرهنگی بین‌الملل،آیا توانسته به بیان کلان بصری مبتنی بر اهداف خود دست یابد یا خیر، از دیگر محورهای سخنرانی این نشست است. شرکت در این نشست برای عموم علاقه‌مندان آزاد است.