پنجمین نشست از سلسله نشست‌های تخصصی «شخصیت ایرانی؛ الگوها و اختلال‌ها» برگزار می‌شود

پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات با همکاری انجمن جامعه‌شناسی ایران، پنجمین نشست از سلسله نشست‌های تخصصی «شخصیت ایرانی؛ الگوها و اختلال‌ها»  را  برگزار می‌کند.

دراین نشست، دکتر محمد صنعتی، عضو هیأت علمی دانشکده علوم پزشکی دانشگاه تهران درباره «خشونت و فرهنگِ مرگ در ایران» و دکتر مهدیه معینی، عضو هیأت علمی دانشکده علوم پزشکی دانشگاه تهران، درباره «ناتوانی در تجربه رضایت‌مندی و قدردانی» سخنرانی می‌کنند.

در نشست‌های تخصصی«شخصیت ایرانی؛الگوها و اختلال‌ها» از روان‌شناسان و روان پزشکان برجسته ایرانی دعوت می‌شود تا براساس تجربیات کلینیکی و پزوهشی‌شان در جامعه ایران، در خصوص ویژگی‌های برجسته جامعه ایرانی و شخصیت ایرانی سخنرانی کنند.

این نشست  ۱۱ اسفند ۹۵ ساعت ۱۴ تا ۱۶  در خیابان کارگر جنوبی، پایین‌تر از چهارراه لشگر، بیمارستان روزبه، سالن شورای اداری برگزار می‌شود.