کتاب «مسئله فساد» نقد و بررسی می‌شود

کتاب «مسئله فساد» اثر سید حسین العطاس، اندیشمند شهر مالزیایی، با حضور دکتر سیدجواد میری، دکتر قاسم پورحسن و وحیده صادقی، مترجم، روز دوشنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۱۱ در  پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات نقد و بررسی می‌شود.

این کتاب توسط وحیده صادقی در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات ترجمه شده و با مقدمه پروفسور سید فرید العطاس و  با همکاری شورای اجتماعی کشور به تازگي از سوي انتشارات پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات منتشر شده است.

کتاب «مسئله فساد» به این مهم می‌پردازد که زندگی در جامعه‌ای که دچار بیماری فساد است، چگونه است؟ چرا در بسیاری از کشورها، فساد با چنین قدرتی ریشه دوانده است؟ آیا در میان نخبگان، احساس شرم و بی‌حرمتی درباره این پدیده وجود دارد؟ چگونه می‌توان مانع فساد شد؟

در اين برنامه، دکتر قاسم پورحسن، عضو هيأت علمي دانشگاه علامه طباطبايي، دکتر سيدجواد ميري، عضو هيأت علمي پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات فرهنگي و خانم وحيده صادقي، مترجم کتاب، سخنراني خواهند کرد.

مطالب مرتبط