سید فرید العطاس: کتاب «مسئله فساد» گواهِ تحقیق دلسوزانۀ مؤلف آن است

سید فرید العطاس، استاد جامعه‌شناسی دانشگاه ملی سنگاپور در مقدمه‌ای که بر کتاب «مسئله فساد» اثر سیدحسین العطاس نگاشته، بیان می‌کند که نخستین بخش این کتاب بیش از چهل سال پیش، با عنوان «جامعه‌شناسی فساد» منتشر شد و امروزه نیز همچون چهل سال پیش، همچنان کتابی مناسب است. این اثر گواهِ ذهن آگاه و تحقیق دلسوزانۀ مؤلف آن، سید حسین العطاس است.

سیدفرید العطاس با بیان اینکه فساد پدیده‌ای است که در همه‌جا، اعم از کشورهای توسعه یافته و توسعه نیافته وجود دارد، تأکید می‌کند که ماهیت، علل و کارکردهای آن در کشورهای مختلف، متفاوت است. وی تأکید می‌کند که این کتاب به روشنفکران و فعالانی که در راه مبارزه با فساد فعالیت می‌کنند، کمک می‌کند.

کتاب «مسئله فساد» ۴ اردیبهشت ۹۶ با حضور دکتر قاسم پورحسن، دکتر سیدجواد میری و وحیده صادقی(مترجم) در پژوهشگاه نقد و بررسی می‌شود.

برای مشاهده متن کامل مقدمه سید فرید العطاس اینجا را کلیک کنید.