کتاب «مسائل اجتماعی» نقد و بررسی می‌شود

کتاب «مسائل اجتماعی» که به تازگی از سوی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات ترجمه و با همکاری شورای اجتماعی کشور منتشر شده است، با حضور مترجم کتاب و جامعه‌شناسان نقد و بررسی می‌شود.

این برنامه، ۲ خرداد ۹۶ ساعت ۱۶:۳۰ در مرکز فرهنگی شهر کتاب بهشتی برگزار می‌شود.

دکتر هوشنگ نایبی(عضو هیات علمی دانشگاه تهران و مترجم کتاب)، دکتر عماد افروغ(جامعه‌شناس و رئیس اسبق کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی)، دکتر سیدحسین سراج‌زاده(رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران) و دکتر صلاح‌الدین قادری(عضو هیات علمی دانشگاه خوارزمی) به نقد و بررسی این کتاب خواهند پرداخت.

نویسنده این کتاب، دکتر جان مشونیس، استاد ممتاز جامعه‌شناسی دانشگاه‌های آمریکاست.

مرکز فرهنگی شهر کتاب بهشتی در خیابان شهید بهشتی، خیابان شهید احمد قصیر(بخارست)، نبش کوچه سوم، شماره ۸ واقع است.  از پژوهشگران و علاقه‌مندان دعوت می‌شود در این برنامه شرکت کنند.

تهیه و درج خبر: مصطفی اسدزاده