نشست بازنمایی شمایل اجتماعی و رفتاری کودکان در سینمای کودک و نوجوان برگزار می‌شود

نشست تخصصی «بازنمایی شمایل اجتماعی و رفتاری کودکان در سینمای کودک و نوجوان» چهارشنبه ۱۷ خرداد ساعت ۱۱ تا ۱۳ با حضور دکتر اعظم راودراد، عضو هیأت علمی دانشگاه تهران، دکتر علیرضا قاسم‌خان، معاون پژوهشی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی و فرزاد مؤتمن، کارگردان و فیلمنامه‌نویس(سینمای کودک) در سالن اجتماعات شهید آوینی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار می‌شود.

در این نشست میزان موفقیت سینمای کودک و نوجوان در ایران و اینکه این سینما تا چه اندازه با شرایط جامعه همخوانی و نسبت دارد، بررسی می‌شود. همچنین ویژگی‌ها و نحوه بازنمایی کودک و نوجوان مورد بحث قرار گرفته و میزان باورپذیری و پذیرش این سینما از سوی مخاطب جامعه کنونی تحلیل می‌گردد.