بیست و سومین و بیست و چهارمین نشست از سلسله نشست‌های تخصصی ادبیات انقلاب اسلامی از نظر تا نظریه برگزار می‌شود

بیست  و سومین و بیست و چهارمین نشست از سلسله  نشست‌های تخصصی ادبیات انقلاب اسلامی از نظر تا نظریه برگزار می‌شود

بیست  و سومین و بیست و چهارمین نشست از سلسله  نشست‌های تخصصی ادبیات انقلاب اسلامی از نظر تا نظریه (بررسی ساحت‏‌های ادبیات انقلاب اسلامی ایران) با حضور سینا علی محمدی و فریبا یوسفی، روز چهارشنبه  ۲۴ خرداد ۱۳۹۶ از ساعت ۱۰:۳۰ تا  ۱۴ در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار می‌شود.

در پنِل اول این نشست با عنوان «رسانه‌‏های جدید و ادبیات انقلاب اسلامی»، علی محمدی برگزیده چهارمین دوره جشنواره بین‏‌المللی شعر فجر،  ضمن اشاره به اقتضائات رسانه ای جدید و جایگاه ادبیات، به تاثیرات رسانه‌‏های مدرن بر شعر انقلاب و دفاع مقدس خواهند پرداخت. بررسی شعر در فضای مجازی از دیگر محورهای این نشست است.

در پنِل دوم این نشست با عنوان «شعر انقلاب و رابطه آن با شعر معاصر»، یوسفی ضمن بررسی شعر دفاع مقدس و آیینی پس از انقلاب اسلامی، به تفاوت‌‏های شعر دفاع مقدس، پایداری و جنگ  خواهند پرداخت. بررسی جایگاه شعر انقلاب در دانشگاه‌ها نیز از دیگر محورهای این نشست است.

مطالب مرتبط