کتاب «مدیریت توحش» نقد و بررسی می‌شود

کتاب «مدیریت توحش» که در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات ترجمه و از سوی انتشارات این پژوهشگاه منتشر شده است، با حضور دکتر قدیر نصری، عضو هیات علمی دانشگاه خوارزمی و پژوهشگر ارشد مرکز مطالعات و تحقیقات استراتژیک خاورمیانه، و جلیل بهرامی نیا، پژوهشگر و عضو شورای مرکزی جماعت دعوت و اصلاح نقد و بررسی می‌شود.

این برنامه روز سه‌شنبه ۳۰ خرداد ۹۶ ساعت ۱۱ در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار می‌شود.

کتاب «مدیریت توحش» «مانیفست» گروه تروریستی داعش به‌شمار می‌آید که توسط «ابوبکر ناجی»، استراتژیست برجسته القاعده، در سال ۲۰۰۴ به چاپ رسیده است. ایده‌هایی که نویسنده در این کتاب ارائه می‌کند تا حدی همان‌هایی است که در عملکرد سازمانی داعش، به‌تمامی به اجرا گذاشته شده است.

«تعریف مدیریت توحش و بیان پیشینۀ تاریخی آن»، «مسیر برپایی دولت اسلامی»، «مهم‌ترین اصول و سیاست‌ها در پیاده‌سازی نقشۀ عمل»، «مهم‌ترین مشکلات و موانع» و «نتیجه‌گیری» عناوین پنج مبحث اصلی کتاب «مدیریت توحش» است.

از پژوهشگران و علاقه‌مندان برای حضور در این جلسه دعوت می‌شود.

تهیه و درج خبر: مصطفی اسدزاده