با حضور مسئولان وزارت نیرو برگزار می‌شود:

نقد و بررسی کتاب «ياريگری گروداران در حکمرانی فراگير آب»

کتاب «ياريگری گروداران درحکمرانی فراگير آب» روز سه‌شنبه ۲۶ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۴:۳۰ با حضور مسئولان وزارت نیرو درپژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات نقد و بررسی می‌شود.

در این برنامه، دکتر هدایت فهمی، معاون مدیـر کل دفتر بـرنـامه‌ریزی کلان آب و آبفا، مهندس تقی عبادی، مدیرکل دفتر استانداردهای فنی، مهندسی، اجتماعی، زيست محيطی آب و آبفای وزارت نیـرو،مهندس محمد درویش، عضو هیأت علمی مؤسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع کشور و مدیرکل سابق دفتر مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست، دکتر هادی ویسی، عضو هیأت علمی پژوهشکده علم محیطی دانشگاه شهید بهشتی به همراه دکتر حمیدرضا درودیان، مترجم کتاب، درخصوص موضوع این کتاب و نحوه کاربست دستاوردهای آن در حکمرانی آب در ایران سخنرانی خواهند کرد.

کتاب «ياريگری گروداران درحکمرانی فراگير آب» که توسط سازمان بین‌المللی همکاری و توسعه اقتصادی سازمان ملل تدوین شده است، مثال‌های ارزشمندی از مديريت منابع آب از جمله: منابع آب زير زمينی، تالاب‌ها،رودخانه‌ها و آب‌بندان‌ها همراه با تحلیلی جامع ارائه می‌کند.

از عموم پژوهشگران و سیاستگذاران حوزه فرهنگ و محیط زیست دعوت می‌شود در این برنامه شرکت کنند.

کتاب «ياريگری گروداران درحکمرانی فراگير آب» با ترجمه دکتر حمیدرضا درودیان، به‌تاز‌گی از سوی پژوهشگاهفرهنگ، هنر و ارتباطات منتشر شده است.