پژوهشکده هنر بررسی می‌کند:

چالش‌‏های سینمای کودک و نوجوان در ایران؛ ساختار فیلم و مخاطب‏‌شناسی

نشست تخصصی «چالش‏‌های سینمای کودک و نوجوان در ایران؛ ساختار فیلم و مخاطب‏‌شناسی» روز دوشنبه ۱۲ شهریور  ۹۷ از ساعت ۱۴ تا ۱۶ با حضور دکتر عبدالله بیچرانلو؛ عضو هیئت علمی گروه علوم ارتباطات اجتماعی دانشگاه تهران و رامتین شهبازی؛ منتقد، مدرس سینما و مدیر گروه سینمای دانشگاه سوره و جمعی از علاقه‌مندان این حوزه در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار می‌شود.

نشست مزبور به آسيب‏‌شناسی آثار سينمای كودك و نوجوان ايران در دو دهه اخير خواهد پرداخت که در ضمن آن، سعی مي‏‌شود به اين سوال پاسخ داده شود كه چرا در ساليان اخير فيلم‏‌های كودك و نوجوان ايران، بر خلاف دهه‏‌های ۶۰ و ۷۰ از اثرگذاری قابل انتظار بر جامعه ايرانی بازمانده‏‌اند. همچنین چه عواملی می‏‌تواند به نيازسنجی مخاطبان اين حوزه کمک کند؛ از سوی دیگر، ساختار فرمی و روايی اين دسته آثار، در معرض چه آسيب‏‌هايی قرار دارند.

شرکت در این نشست برای عموم علاقه‌مندان آزاد است.