بررسی الزامات سیاستگذاری فرهنگی سواد رسانه‌ای در ایران

نشست تخصصی «سواد فضای مجازی و الزامات سیاستگذاری فرهنگی در ایران» با سخنرانی دکتر محمدصادق افراسیابی در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار می‏‌شود.

سومین نشست از سلسله نشست‌های تخصصی «سواد رسانه‌ای و چالش‌های پیش رو در ایران» با عنوان «سواد فضای مجازی و الزامات سیاستگذاری فرهنگی در ایران» با سخنرانی دکتر محمدصادق افراسیابی، مدرس دانشگاه و پژوهشگر سواد رسانه‌ای، از ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۶:۳۰ روز سه‌شنبه ۱۵ مرداد ماه ۹۸ در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار می‌‏شود.

«کارکرد و مصادیق افزایش سواد رسانه‌ای در فضای مجازی»، «آشنایی با راهکارهای سیاستی جهت افزایش سواد رسانه‌ای» و «آشنایی با راهکارهایی جهت افزایش سواد رسانه‌ای و اطلاعاتی اقشار جامعه بخصوص دانشجویان و جوانان» از محورهای مورد بحث در این نشست خواهد بود. حضور پژوهشگران و علاقه‌مندان در این نشست آزاد است.