در نشست ۱۷۱ یکشنبه‌های انسان‌شناسی و فرهنگ بررسی می‌شود:

بدن و تابو، با تکیه بر آرای مری داگلاس

صدوهفتادویکمین نشست یکشنبه‌های انسان‌شناسی و فرهنگ، یکشنبه ۲۱مهر ۱۳۹۸ از ساعت ۱۶ تا ۱۹ در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار می‌شود.

در این نشست دکتر زهره انواری (انسان‌شناس وعضو هیئت علمی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران) دربارۀ « بدن و تابو، با تکیه بر آرای مری داگلاس » سخنرانی خواهد کرد.

در این نشست همچنین فیلم‌هایی درباره مری داگلاس نمایش داده خواهد شد و از کتاب اخیر دکتر زهره انواری با عنوان «مری داگلاس»، که انتشارات انسان‌شناسی به تازگی آن را منتشر کرده، رونمایی خواهد شد.

در پایان نشست نیز پنل پرسش و پاسخ کتبی برگزار خواهد شد.

یکشنبه‌های انسان‎شناسی و فرهنگ توسط موسسه انسان‌شناسی و فرهنگ با مسئولیت دکتر ناصر فکوهی و با همکاری پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات و پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان به حضور در این برنامه می‌توانند به نشانی تهران، خیابان ولیعصر، نرسیده به میدان ولیعصر، خیابان دمشق، پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات مراجعه کنند.