کتابی برای مبارزه با فساد دانشگاهی

کتاب «فساد دانشگاهی» نقد می‌شود

کتاب «فساد دانشگاهی» نوشته داود حسینی هاشم‌زاده،‌ چهارشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۸، از  ساعت ۱۵:۳۰ تا ۱۷:۳۰ در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات نقد و  بررسی  می‌شود.

در این نشست، دکتر حسن محدثی (عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی) و دکتر محمدرضا محمدی (پژوهشگر مؤسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی دانشگاه تهران؛ منتقد و دبیر نشست)  به همراه نویسنده کتاب سخنرانی خواهند کرد.

این برنامه با همکاری مؤسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

کتاب فساد دانشگاهی با عنوان فرعی «گونه‌شناسی، روشِ سنجش، علل، پی آمدها و راهبردهای مبارزه با آن» که حاصل ۴ سال مطالعه و بررسی نویسنده در زمینه فساد آکادمیک است، اولین کتاب در زمینه بررسی مسئله فساد آکادمیک در ایران است. در این کتاب همچنین برای اولین‌بار یافته‌های چند پیمایش در زمینه فساد و نیز یافته‌های پیمایش فساد دانشگاهی ارائه شده است.

نویسنده کتاب بر آن است تا تلفیقی از ۲۸ سال تجربه زیسته در مهمترین مراکز دانشگاهی ایران را با دانش نظری‌اش در حوزه  مطالعات فساد تقدیم کسانی کند که دغدغه‌ سلامت نظام آکادمیک را دارند.

ببیشتر درباره این کتاب: