در آستانه انتخابات مجلس یازدهم:

سناریوهای کنش سیاسی شهروندان در انتخابات آتی بررسی می‌شود

نشست تخصصی بررسی رفتار رأی دهی ایرانیان؛ سناریوهای کنش سیاسی شهروندان در انتخابات آتی، شنبه ۲۶ بهمن 98 از ساعت ۱۵ تا ۱۷ در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار می‌شود.

در این نشست رسول بابایی (کارشناس کمپین‌های انتخاباتی و مشاور برند سیاسی، مترجم کتاب بازی بازاریابی سیاسی) درباره رفتار رأی دهی از منظر بازاریابی سیاسی سخنرانی می‌کند.

همچنین علی کریمی مله (استاد تمام گروه علوم سیاسی دانشگاه مازندران و نویسنده کتاب درآمدی بر جامعه شناسی سیاسی رفتار رأی دهی)، درباره ساختار فرصت سیاسی و کنش رأی دهی شهروندان در انتخابات پارلمانی ۹۸ به ارائه بحث می‌پردازد.

احد رضایان (پست دکتری آینده پژوهی و استاد مدعو دانشگاه تهران) درباره ناالگوریتم ها و غافلگیری‌های انتخاباتی بحث می‌کند.

دبیر این نشست هم شراره عبدالحسین‌زاده (دانش‌آموخته دکتری جامعه شناسی سیاسی و پژوهشگر حوزه انتخابات) است.

این نشست به همت گروه رسانه و فرهنگ مؤسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی دانشگاه تهران و با همکاری پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار می‌شود.