با تأکید بر زنان خبرنگار

نقش زنان در حوزه میراث فرهنگی بررسی می‌شود

نقش زنان  در حوزه میراث فرهنگی  بررسی می‌شود

نشست علمی  «نقش زنان  در حوزه میراث فرهنگی با تأکید بر زنان خبرنگار»،  یکشنبه ۲۰ مهر ۱۳۹۹ از ساعت ۲۱ تا ۲۲ به صورت مجازی برگزار می‌شود.

این نشست از سلسله نشستهای مجازی انجمن دانش آموختگان دانشگاه الزهرا(س) است که با همکاری پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات و پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی برگزار می‌شود. این برنامه به صورت زنده از صفحه اینستاگرام انجمن دانش آموختگان دانشگاه الزهرا(س)  به نشانی @alumni.alzahra  پخش خواهد شد.

در این نشست با حضور خانم مریم اطیابی، خبرنگار فعال حوزه میراث فرهنگی و طیبه عزت اللهی نژاد، انسان‌شناس هنر، عضو انجمن دانش آموختگان دانشگاه الزهرا(س) و عضو هیات علمی پژوهشکده هنر پژوهشگاه فرهنگ، هنر و  ارتباطات  به بررسی جایگاه و نقش زنان خبرنگار در حوزه میراث فرهنگی پرداخته می‌شود.