نشست «بازخوانی تجربه زیسته زنان در حوزه موسیقی» برگزار می‌شود

نشست علمی « بازخوانی تجربهٔ زیسته زنان در حوزه موسیقی»،  سه شنبه۶آبانماه ۱۳۹۹ از ساعت ۲۱ تا ۲۲ به صورت مجازی برگزار می‌شود.
این نشست از سلسله نشستهای مجازی انجمن دانش آموختگان دانشگاه الزهرا(س) است که با همکاری پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات و پژوهشکده فرهنگ پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی برگزار می‌شود. این برنامه به صورت زنده از صفحه اینستاگرام انجمن دانش آموختگان دانشگاه الزهرا(س)  به نشانی alumni.alzahra @ پخش خواهد شد.
در این نشست با حضور خانم نازلی بخشایش موسیقیدان، و دبیر نشست طیبه عزت اللهی نژاد، انسان‌شناس هنر، عضو انجمن دانش آموختگان دانشگاه الزهرا(س) و عضو هیات علمی پژوهشکده هنر پژوهشگاه فرهنگ، هنر و  ارتباطات  به بررسی تجربهٔ زیسته زنان در حوزه موسیقی پرداخته می‌شود.