چالاک مجیدی در نشست «ورزش در عصر کرونا»:

تربیت نیروی متخصص باید در دستور کار قرار گیرد

چالاک مجیدی عضو هیأت‌علمی دانشگاه خوارزمی گفت: بیشتر مطالعات نشان می‌دهند که پاندمی کرونا، پاندمی آخر نخواهد بود و در آینده حتماً پاندمی‌های دیگری هم خواهیم داشت لذا این شرایط باید الگویی باشد برای آینده و تربیت نیروی متخصص که بتواند در حوزه ورزش کمک کند. لذا موضوع تربیت نیروی متخصص باید در دستور کار قرار گیرد.

در ادامه برگزاری نشست‌های همایش بین‌المللی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی کرونا بر حوزه‌های میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع فرهنگی ایران، نشست «ورزش در عصر کرونا» سه‌شنبه ۶ آبان ۹۹ با حضور دکتر چالاک مجیدی (عضو هیأت‌علمی دانشگاه خوارزمی) و دکتر رضا شجیع (پژوهشگر پسا­دکتری اخلاق ورزشی دانشگاه تهران) و با دبیری مصطفی اسدزاده (دکتری سیاستگذاری فرهنگی و عضو گروه فرهنگ و جامعه پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات) به صورت آنلاین برگزار شد.

ادامه مطلب