اسماعیل امینی در نشست «چشم‌اندازهای امید اجتماعی»:

گوشه‌نشینی هنرمند، فضا را برای افراد جعلی باز می‌کند

اسماعیل امینی شاعر و نویسنده ایرانی گفت: رسالت هنرمندان این است که در شرایط سختی هم‌چنان زیبایی‌ها را ببینند. باید هرچقدر هم این زیبایی‌ها کوچک باشند، به آن‌ها دامن بزنند، آن را نشان دهند تا ترویجش کنند و لازمه این کار این است که هنرمند برجسته، منبری برجسته، معلم برجسته و ... در جامعه همراه مردم باشد نه اینکه بخواهد با دیدن نامطلوبی‌های جامعه، به گوشه‌ای برود چراکه با این کار، فضا برای افراد مجعول باز خواهد شد.

اولین نشست از نشست‌های باشگاه گفتگو، از مجموعه کلان‌برنامه‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با عنوان «چشم‌اندازهای امید اجتماعی» چهارشنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۹ با حضور دکتر هادی خانیکی (استاد ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی)، رسول صدرعاملی (سینماگر) و اسماعیل امینی (نویسنده و شاعر) ، به دبیری مصطفی اسدزاده (دکتری سیاستگذاری فرهنگی) به صورت برخط برگزار شد.

ادامه مطلب