زنان نقاش معاصر ایران

گزارشی از نقش زنان نقاش معاصر ایران
زنان نقاش معاصر ایران

نشست علمی «زنان نقاش معاصر ایران» با هدف گزارشی از نقش زنان نقاش معاصر ایران، چهارشنبه 26آذر ۱۳۹۹ از ساعت ۲۱ تا ۲۲ به صورت مجازی برگزار می‌شود.

در این نشست باحضور دکتر آزاده علی پور هریس هنرمند،مدرس و پژوهشگر و دبیر نشست طیبه عزت اللهی نژاد، انسان‌شناس هنر، عضو انجمن دانش آموختگان دانشگاه الزهرا(س) و عضو هیات علمی پژوهشکده هنر پژوهشگاه فرهنگ، هنر و  ارتباطات به بررسی نقش زنان نقاش در دوران معاصرخواهند پرداخت.

این نشست از سلسله نشستهای مجازی انجمن دانش آموختگان دانشگاه الزهرا(س) است که با همکاری پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات و پژوهشکده فرهنگ پژوهشگاه علوم انسانی،انجمن پژوهش های هنری ایران و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی برگزار می‌شود. این برنامه به صورت زنده از صفحه اینستاگرام انجمن دانش آموختگان دانشگاه الزهرا(س)  به نشانی @alumni.alzahra  پخش خواهد شد.