گفتگو پیرامون کتاب «فرهنگ شهرت»

در برنامه چراغ مطالعه شبکه 4 سیما انجام می‌شود
گفتگو پیرامون کتاب  «فرهنگ شهرت»

شبکه 4 سیما در برنامه «چراغ مطالعه»، با حضور احسان شاه‌قاسمی، مترجم کتاب «فرهنگ شهرت»، درباره سلبریتی‌ها و سازوکارهای شهرت رسانه‌ای گفتگو خواهد کرد. بنا به اعلام روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، این برنامه شنبه ۶ دی، ساعت ۹ شب از شبکه چهار سیما پخش خواهد شد.

«فرهنگ شهرت» نوشته الیس کَشمور به دنبال بررسی این موضوع است که چرا ستاره‌های دنیای جدید انقدر برای ما مهم شده‌اند؟ و کدام انگیزه در صاحبان قدرت و رسانه باعث می‌شود بازار خبرهای مربوط به آن‌ها را داغ نگه دارد. این کتاب اطلاعات جامع و مهمی از نظام ستاره سازی در غرب را بیان کرده و نشان میدهد رسانه‌های جهان سرمایه‌داری چگونه از ستاره‌ها قهرمان ملی می‌سازند؟ الیس کشمور استاد جامعه شناسی دانشگاه آستون انگلستان است و اصلی‌ترین حوزه مطالعاتی وی درباره پدیده شهرت در دوران پست مدرن و فرآیند شکل گیری سلبریتی‌هاست.

کتاب «فرهنگ  شهرت» توسط دکتر احسان شاه‌قاسمی (عضو هیات علمی دانشگاه تهران) در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات ترجمه و منتشر شده است.

فرهنگ شهرت