نقش نجوم در فرهنگ ایرانی چیست؟

نشست علمی «نجوم و فرهنگ» بررسی نقش نجوم در فرهنگ ایرانی، دوشنبه ۹دی ۱۳۹۹ از ساعت ۲۱ تا ۲۲ به صورت مجازی برگزار می‌شود.

این نشست از سلسله نشست‌های مجازی انجمن دانش آموختگان دانشگاه الزهرا(س) است که با همکاری پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات و پژوهشکده فرهنگ پژوهشگاه علوم انسانی، انجمن پژوهش های هنری ایران و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی برگزار می‌شود. این برنامه به صورت زنده از صفحه اینستاگرام انجمن دانش آموختگان دانشگاه الزهرا(س)  به نشانی @alumni.alzahra  پخش خواهد شد.

در این نشست باحضور معین‌الدین خدامی پژوهشگر و دبیر نشست طیبه عزت اللهی نژاد، انسان‌شناس هنر، عضو انجمن دانش آموختگان دانشگاه الزهرا(س) و عضو هیات علمی پژوهشکده هنر پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات به بازخوانی نجوم در فرهنگ ایران خواهند پرداخت.