آیین گذار از صورت‌های سنتی تا مدرن در میان کودکان ایرانی

نهمین نشست از سلسله نشست‌های مسئله کودکی
آیین گذار از صورت‌های سنتی تا مدرن در میان کودکان ایرانی

نهمین نشست از سلسله نشست‌های مسئله کودکی با عنوان: «آیین گذار از صورت‌های سنتی تا مدرن در میان کودکان و نوجوانان ایرانی» با حضور: علیرضا حسن‌زاده(انسان‌شناس و عضو هیئت علمی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری) و علیرضا کرمانی (جامعه‌شناس و پژوهشگر مطالعات کودکی) چهارشنبه 1 بهمن 1399 از ساعت 16:30 تا 18:30 برگزار می‌شود.

دبیری این نشست را رضا تسلیمی طهرانی (جامعه‌شناس و عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات) بر عهده دارد. علاقه‌مندان می‌توانند ازطریق نشانی https://www.skyroom.online/ch/ricac/national-projects در این برنامه شرکت کنند.

حسن‌زاده دارای دکترای مردم شناسی از دانشگاه گوته آلمان است و در حال حاضر عضو هیئت علمی و رئیس پژوهشکده مردم‌شناسی پژوهشگاه میراث فرهنگی است. وی تاکنون کتاب هایی چون افسانه زندگان، مردم‌شناسی ایرانی، خوراک و فرهنگ، زن و فرهنگ، کودکان و جهان افسانه، ترجمه مردم‌شناسی ورزش و رمان پری‌کُشی را منتشر کرده است.

نشست‌های کودکی را پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات با همکاری گروه کودکی انجمن جامعه‌شناسی ایران برگزار می‌کند.