گزارش عملکرد پژوهشگاه در سال ۱۳۹۸ منتشر شد

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، گزارش عملکرد این پژوهشگاه در سال ۱۳۹۸ منتشر شد.

پاسخگویي به نیازهای پژوهشي حوزه فرهنگ به‌خصوص نیازهای پژوهشي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ازجمله اهداف مهم پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات است. به همین دلیل هرساله تعدادی از طرح‌های پژوهشی در سه حوزه فرهنگ، هنر و ارتباطات با بهره‌گیری از دانش و خلاقیت پژوهشگران داخل و نیز خارج پژوهشگاه، در پژوهشگاه انجام می‌شود.

در این راستا، مطابق گزارش عملکرد منتشرشده، پژوهشگاه در سال ۹۸، تعداد ۴۷ طرح پژوهشي خاتمه‌یافته و ۸۹ طرح در دست اجرا داشته است. حمایت از پایان‌نامه‌های دانشجویي مرتبط با حوزه ماموریت پژوهشگاه از دیگر برنامه‌های پژوهشگاه بوده که در مجموع ۳۲ پایان‌نامه در دستور حمایت قرار گرفته است. انتشارات پژوهشگاه نیز ۳۵۷ اثر شامل چاپ اول و چاپ مجدد کتاب، چاپ گزارش فرهنگي، چاپ فصلنامه و ... منتشر کرده است. همچنین پژوهشگاه تهیه چندین مجموعه یاداشت تحلیلي-توصیفي، مجموعه مقاله و گزارش فرهنگي را در دست اقدام دارد. تولید و انتشار گزارش‌های فرهنگي – سیاستي در سه محور فرهنگ، هنر و ارتباطات، جهت ارائه به وزارت متبوع از دیگر برنامه‌های پژوهشگاه بوده است.

علاقه‌مندان می‌توانند برای مشاهده جزئیات بیشتر فعالیت‌ها، به متن گزارش مراجعه نمایند.