مهین سهرابی در نشست «کنکاشی در نسبت نظام آموزش رسمی صنایع‌دستی با صنایع خلاق»:

سیاستگذاری آموزش صنایع دستی، همسو با تحولات جهانی باشد

نشست «کنکاشی در نسبت نظام آموزش رسمی صنایع‌دستی با صنایع خلاق» دوشنبه ۱۸ اسفند ۱۳۹۹، با حضور مهین سهرابی (عضو هیأت‌علمی دانشگاه الزهرا) و مریم فروغی‌نیا (عضو هیأت‌علمی دانشگاه هنر شیراز) به صورت مجازی در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار ‌شد.

مهین سهرابی سخنران اول این برنامه ضمن اشاره به آموزش‌های رسمی و غیررسمی صنایع دستی در ایران، درباره ضرورت‌های این آموزش، خاطرنشان کرد: ما درحال حاضر در حوزه آموزش صنایع دستی، یک آموزش رسمی در سطح دانشگاهی و حتی قبل از دانشگاه داریم و یک آموزش غیررسمی که از طریق تشکیلات و نهادها و موسسات خصوصی انجام می‌شود. اساساً در بحث آموزش‌های رسمی که در دو مقطه کارشناسی و کارشناسی ارشد سال‌ها در جریان است، هم دانشگاه‌های قدیمی و هم دانشگاه‌های جدید تمایل به ایجاد و ارتقای این رشته دارند. اما آموزش در این حوزه ضرورت‌هایی دارد.

ادامه مطلب