کتاب «راهنمای فرهنگ مادی» معرفی و نقد می‌شود

نشست معرفی و نقد کتاب «راهنمای فرهنگ مادی» چهارشنبه ۲تیر ۱۴۰۰ از ساعت ۱۵ با حضور عباس کاظمی (جامعه‌شناس و عضو هیأت‌علمی مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی) و کوشا گرجی‌صفت (جامعه‌شناس و عضو هیأت‌علمی دانشگاه تهران) و محمدسعید ذکایی (عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی  و مترجم کتاب) برگزار می‌شود.

کتاب «راهنمای فرهنگ مادی» نوشته کریس تیلی، وب کین، سوزان کوچلر، مایک رولندز، پاتریشیا اسپایر با ترجمه گروهی از مترجمان زیر نظر محمدسعید ذکایی و مهدی امیدی، به تازگی ازسوی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات منتشر ‌شده است.

این کتاب، به بررسی انتقادی مفاهیم، سنت‌های (نظریه‌های) مطالعاتی، فرآیندها، قلمروهای مطالعاتی و مباحثاتی می‌پردازد که حول مطالعات فرهنگ اشیا شکل گرفته‌اند. این اثر، ضمن بررسی آخرین یافته‌ها و تحلیل‌ها در هر قلمرو، ظرفیت‌ها و قابلیت‌های رشد آتی این سنت مطالعاتی را مورد بحث قرار می‌دهد.

نشست معرفی این کتاب، به صورت برخط و با نشانی https://www.skyroom.online/ch/ricac/culture برای علاقه‌مندان، قابل دسترسی است.