با همکاری پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات:

دومین جشنواره ملی شعر دانشجویی برگزار می‌شود

دومین جشنواره ملی شعر دانشجویی با همکاری پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات و معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی برگزار می‌شود.

جشنواره ملی  شعر دانشجویی با هدف ایجاد شور فرهنگی-ادبی در فضای دانشگاه‌ها و خوابگاه‌های دانشجویی؛ شناسایی و پرورش استعدادهای ادبی جوان؛ تبادل اندیشه و تجربه‌های شاعران دانشجو؛ جریان‌سازی در حوزه شعر و ادبیات از طریق برگزاری کارگاه‌ها و نشست‌های آموزشی- ترویجی؛ معرفی و برجسته‌سازی چهره‌های ممتاز عرصه شعر دانشجو بنا دارد اشعار دانشجویان و دانش‌آموزان سال‌های آخر دبیرستان را رصد و با ثبت آثار، به شناساندن استعدادهای ادبی جوان کمک کند.

این جشنواره مشتمل بر بخش‌های فرهنگی-ترویجی (کلاسیک، نیمایی، سپید و آزاد، ترانه، طنز و شعر ترجمه)، آموزشی (غزل، ترانه، شعر طنز و شعر سپید) و پژوهشی (کتاب، پایان‌نامه و مقاله) است که علاقه‌مندان می‌توانند تا ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ در آن شرکت نمایند.

آیین اختتامیه این جشنواره، شهریورماه برگزار خواهد شد.

برای اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام به سایت رویتاب www.roytab.ir مراجعه کنید.