سازمان سینمایی فراخوان پژوهشی داد

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، معاونت توسعه فناوری و مطالعات سازمان سینمایی با هدف ارتقای سینمای ایران برای دومین سال متوالی از طریق مسأله‌یابی دقیق و شناخت چالش‌های اصلی آن، اولویت‌های پژوهشی کاربردی سینمای ایران را با رویکرد میان‌رشته‌ای از ۱۵۰ سینماگر، ۵۲ دانشکده و پژوهشکده، بیش از ۶۰ پژوهشگر و استاد دانشگاه، بخش‌های مختلف سازمان سینمایی، کلیه اصناف و انجمن‌های سینمایی و خانه سینما دنبال می‌کند.

اقتصاد سینما، کودک و نوجوان و سینما، اثرات تحولات فناورانه بر سینما، سیاستگذاری سینما (تولید، محتوا، کپی‌رایت، بودجه و ...)، ادبیات و فیلم‌نامه و هنرهای مربوط به سینما، ازجمله محورهای پژوهشی این فراخوان هستند.

در این فراخوان یادآوری شده که این محورها جهت‌گیری کلی پژوهشی سازمان هستند و پژوهشگران می‌توانند در چارچوب این محورها، عناوین پژوهشی مدنظر خود را اعلام کنند تا در شورای پژوهشی، طرح و بررسی شود.

علاقه‌مندان و پژوهشگران می‌توانند طرح‌نامه‌های خود را به نشانی res@farhangmail.ir ارسال و یا با شماره تلفن‌های ۳۸۵۱۲۲۳۴ و ۳۸۵۱۲۷۳۹ تماس بگیرند.

دریافت فراخوان