به استناد یافته‌های یک پیمایش ملی

ذائقه سینمایی ایرانیان تحلیل می‌شود

نشست «تحلیلی بر یافته­‌های پیمایش ملی سنجش ذائقه سینمایی ایرانیان» سه‌شنبه ۲۴ اسفند ۱۴۰۰ ساعت ۱۴ برگزار می‌شود.

در این نشست که به همت پژوهشکده فرهنگ پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار می‌شود، محمد رحمتی (معاون توسعه فناوری و مطالعات سازمان سینمایی)، اعظم راودراد (عضو هیات‌ علمی دانشگاه تهران)، بهارک محمودی (پژوهشگر سینما و عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی) و محمد رضایی (پژوهشگر دانشگاه فرانکفورت و ناظر علمی این پیمایش)، یافته‌های پیمایش ملی سنجش ذائقه سینمایی ایرانیان را تحلیل خواهند کرد.

دبیری این نشست را مصطفی اسدزاده (عضو پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات) بر عهده خواهد داشت.

علاقه‌مندان به حضور در این برنامه می‌توانند از طریق نشانی زیر اقدام کنند:

یافته‌های پیمایش ملی سنجش ذائقه سینمایی ایرانیان به سفارش سازمان سینمایی کشور در تابستان 1400 با تعداد نمونه 5.000 و در گستره ملی  اجرا شده است. یافته‌های این پیمایش همراه با یادداشت‌‌هایی تحلیلی از پژوهشگران منتشر خواهد شد.