تبعات فرهنگی تخریب بافت سنتی شیراز

اولین نشست از مجموعه نشست‌های «نقد طرح توسعه شهری اطراف حرم حضرت شاهچراغ (ع) در شیراز» با موضوع «تبعات فرهنگی تخریب بافت سنتی شیراز»، یکشنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۰ از ساعت ۱۱ تا ۱۳ به صورت برخط  برگزار می‌شود.

در این نشست سیدمحمد بهشتی (عضو پیوسته فرهنگستان هنر و رئیس اسبق سازمان میراث فرهنگی و گردشگری)، مرتضی هادی جابری مقدم (عضو هیأت علمی دانشکده شهرسازی دانشگاه تهران) و علیرضا باقری (پژوهشگر مطالعات شهری و ابنیه تاریخی و عضو گروه مطالعات شهری فاطر) به دبیری فرزانه فرشیدنیک (عضو هیأت علمی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات) سخنرانی خواهند کرد.

در این نشست، طرح توسعه شهری اطراف حرم حضرت شاهچراغ (ع) در شیراز که به دلیل تخریب بناهای تاریخی مورد اعتراض متخصصان، کنشگران و دغدغه‌مندان عرصه میراث فرهنگی و ابنیه تاریخی قرار گرفته است، نقد و بررسی خواهد شد.

علاقه‌مندان به حضور در این نشست می‌توانند از طریق نشانی زیر اقدام کنند: