در پنجمین پیش‌نشست همایش علمی «پژوهش‌های راهبردی پوشاک ایرانی و سبک پوشش ایرانی- اسلامی» بررسی می‌شود؛

مدیریت دانش و نوآوری فرهنگی –اجتماعی مد و پوشاک ایرانی

مدیریت دانش و نوآوری  فرهنگی –اجتماعی  مد و پوشاک ایرانی

پنجمین پیش‌نشست همایش علمی «پژوهش‌های راهبردی پوشاک ایرانی و سبک پوشش ایرانی- اسلامی» با عنوان «مدیریت دانش و نوآوری فرهنگی –اجتماعی  مُد و پوشاک ایرانی»، برگزار می‌شود.

در این نشست که یکشنبه ۵ تیر ۱۴۰۱، از  ساعت ۱۰ تا ۱۲ به‌صورت برخط برگزار می‌شود، بهنام زنگی، رئیس انجمن علمی پژوهش‌های هنری ایران و بدرالدین  احمدی، پژوهشگر  و مربی آموزشی دانشگاه تربیت مدرس، سخنرانی خواهند کرد.

دبیری این برنامه را زینب محمودیان بر عهده خواهد داشت.

سخنرانان در این نشست ضمن اشاره به زمینه‌های فرهنگی - اجتماعی توسعه و تقویت پوشاک ایرانی، درباره مستندسازی تجربیات موفق ایرانی در حوزه مد و پوشاک سخن خواهند گفت.

تصویر این نشست به‌صورت برخط در فضای اسکای‌روم به نشانی https://www.skyroom.online/ch/ricac/art و صفحۀ اینستاگرام پژوهشکدۀ هنر پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، به نشانی ricac.art ، در دسترس علاقه‌مندان است.