رونمایی ‌می‌شود؛

پیمایش ملی سنجش سرمایه فرهنگی دانشجویان

پیمایش ملی «سنجش سرمایه فرهنگی دانشجویان» رونمایی می‌شود. بنا به اعلام روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، نتایج پیمایش ملی سنجش سرمایه فرهنگی دانشجویان که به‌تازگی از سوی انتشارات پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات منتشر شده است، با حضور جمعی از استادان، صاحبنظران و مدیران فرهنگی و پژوهشی، دوشنبه۲۳ آبان ۱۴۰۱ از ساعت ۱۵ در تالار شهید آوینی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار می‌شود.

پیمایش ملی «سنجش سرمایه فرهنگی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور» توسط معاونت فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ در گستره ملی انجام شده است. شناخت علمی و مستمر سرمایه‌های اجتماعی و فرهنگی دانشجویان علوم پزشکی به‌منظور هموارکردن مسیر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی این حوزه‌ها هدف اجرای این پیمایش ملی بوده است.

مدیریت علمی و اجرای این پیمایش برعهده پوریا عبدی بوده است. غلامرضا غفاری، ناظر این طرح و کرم حبیب‌پور گتابی، مشاور آن بوده‌اند. بهمن باینگانی، صابر جعفری، سالار ارزیده و زهرا جعفری دیگر اعضای شورای علمی این پیمایش هستند.

نتایج پیمایش ملی «سنجش سرمایه فرهنگی دانشجویان» در راستای همکاری‌های مشترک میان پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات و معاونت فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از سوی انتشارات پژوهشگاه منتشر شده است.