طرح پژوهشی حفظ و بازتولید هویت فرهنگی عشایر ارزیابی می‌شود

جلسه کمیته ارزیابی طرح پژوهشی «حفظ و بازتولید هویت فرهنگی عشایر (مطالعه موردی: خودتزیینی زنان عشایر عرب کتی تهران)» شنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۱، از ساعت ۱۶:۳۰ تا ۱۸:۳۰ در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار می‌شود. ‏

بنا به اعلام روابط عمومی پژوهشگاه، پژوهشگر در این پژوهش نخست وضعیت موجود خودتزیینی پوشش زنان عشایر عرب کتی «روستای حصار بالا» را توصیف نموده، سپس به بررسی و تحلیل جایگاه خودتزیینی سنتی در حفظ هویت فرهنگی جامعه مورد نظر  پرداخته است. وی کوشیده است تا با شناسایی مولفه‌های زیبایی‌شناسی بومی خودتزیینی سنتی و امروزی زنانه در ساختار جامعه هدف، نقش آن را در تداوم سنت‌ها، ارزش‌ها و باورهای جمعی مورد واکاوی قرار دهد.

پژوهشگر در پایان نیز  پیشنهادها و راهکارهایی برای رونق جاذبه‌های گردشگری روستاها با  بهره‌مندی از خودتزیینی سنتی ارائه نموده است.

در جلسه ارزیابی این طرح، بهروز روستاخیز (عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی و ناظر پژوهش)، موسی‌الرضا غربی (مدرس دانشگاه حکیم سبزواری و ارزیاب طرح)، روح‌الله نصرتی ‏‏(عضو هیأت علمی دانشگاه تهران و ارزیاب طرح)، عبدالله بیچرانلو (عضو هیأت علمی دانشگاه تهران و نمایندۀ شورای علمی پژوهشکده هنر)، میثم مهدیار (معاون پژوهشی پژوهشگاه)، سیده راضیه یاسینی (رئیس پژوهشکده هنر) و طیبه عزت‌اللهی‌نژاد (عضو هیأت علمی  پژوهشگاه و مجری پژوهش) حضور خواهند داشت.

علاقه‌مندان به شرکت در این جلسه می‌توانند از طریق نشانی زیر اقدام کنند: