در حاشیه دومین نمایشگاه کتاب و دستاوردهای پژوهشی مراکز فرهنگ‌پژوهی کشور:

مستند بزم رزم نقد می‌شود

مستند بزم رزم ساخته سیدوحید حسینی، چهارشنبه 23 آذر  1401 نقد می‌شود. بنا به اعلام روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و  ارتباطات، مستند بزم رزم در حاشیه دومین نمایشگاه کتاب و دستاوردهای پژوهشی مراکز  فرهنگ‌پژوهی کشور به نمایش درخواهد آمد. پس از نمایش این مستند، مسعود کوثری (عضو هیأت  علمی دانشگاه تهران) و علیرضا بلیغ (عضو هیأت علمی پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی  حوزه هنری) به دبیری پوریا عبدی (پژوهشگر اجتماعی، فرهنگی) آن را نقد خواهند کرد.

مستند بزم رزم به داستان موسیقی در روزگارجنگ می‌پردازد.  بخش مهم مستند «بزم رزم» به بیان رویکردهای موسیقایی و وضعیت این هنر پس از انقلاب  باز می‌گرد. درواقع فیلمساز با نگاه تاریخ‌نگارانه بخش مهمی از شرایط تغییر جامعه  و وضعیت ایران را بعد از تغییر حکومت به تصویر می‌کشد.

این مستند، چهارشنبه 23 آذر 1401 ساعت 14 در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران نقدوبررسی می‌شود. باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران در خیابان انقلاب اسلامی، خیابان 16 آذر واقع است.