دیدگاه مردم درخصوص کرونا (بهمن ۱۳۹۹)

چهارمین موج نظرسنجی­‌ گروه افکارسنجی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات از تاریخ ۹بهمن ۱۳۹۹ تا ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ انجام شده است.

جامعه آماری این نظرسنجی را شهروندان ۱۸ سال و بالاتر ساکن در شهر و روستاهای کشور تشکیل داده است. تعداد نمونه این نظرسنجی نیز ۲۱۰۳ نفر (با تخصیص نسبت جمعیتی) بوده که به صورت تصادفی انتخاب شده ­اند. این نظرسنجی به صورت تلفنی انجام شده است.

موج اول نظرسنجی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات در سطح ملی و به صورت تلفنی در هفته آخر فروردین ۱۳۹۹ توسط انجام شده است. موج دوم این نظرسنجی نیز با استفاده از پرسشنامه و به صورت تلفنی در۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ تا ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ اجرا شده و سومین موج آن از تاریخ ۹ مهر تا ۱۹ مهر ۱۳۹۹ صورت گرفته است.

متن کامل موج چهارم نظرسنجی پژوهشگاه درباره دیدگاه مردم درخصوص کرونا را در ادامه دریافت کنید