نشست «نسل تیک‌تاکی و خیزش دانشگاه‌های ایالات متحده» برگزار می‌شود

نشست تخصصی «نسل تیک‌تاکی و خیزش دانشگاه‌های ایالات متحده» یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ از ساعت ۱۴ تا ۱۶ برگزار می‌شود.

در این نشست که با هدف بررسی ابعاد ارتباطی و رسانه‌ای اعتراضات دانشگاه‌های ایالات متحده علیه جنایات و نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار می‌شود، حمیدرضا غلامزاده (کارشناس مسائل آمریکا و بین‌الملل) و یوسف خجیر (عضو هیئت‌علمی دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره) سخنرانی خواهند کرد.

داود طالقانی (کارشناس فرهنگ و ارتباطات) دبیری این نشست را بر عهده دارد.

علاقه‌مندان به حضور در این نشست می‌توانند به پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات واقع در خیابان ولیعصر(ع)، نرسیده به میدان ولیعصر، خیابان دمشق، پلاک ۹، مراجعه کنند و یا از طریق نشانی اینترنتی زیر در برنامه شرکت کنند:

این نشست از نشانی https://www.skyroom.online/ch/ricac/communication نیز پخش خواهد شد.