انتخابات و تکنیک‌های تبلیغات سیاسی

• نویسنده: سیدرضا نقیب‌السادات
  • قیمت: 3000000 ریال
سفــارش کتــاب

کتاب انتخابات و تکنیک‌های تبلیغات سیاسی، اثر پژوهشی سیدرضا نقیب‌السادات، عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی از سوی انتشارات پژوهشگاه فرهنگ، هنر  و ارتباطات با همکاری انتشارات ایران منتشر شده است.  این کتاب در چهارده فصل به این شرح تدوین شده:

فصل اوّل: انتخابات

فصل دوّم: مبارزات انتخاباتی

فصل سوّم: تبلیغات سیاسی و ویژگی‌های آن

فصل چهارم: احزاب سیاسی و نقش آن‌ها در تغییر

فصل پنجم: نخبگان و انتخابات

فصل ششم: افکار عمومی و شیوۀ هدایت و سازمان‌دهی و اقناع آن

فصل هفتم: افکار عمومی و شیوه‌های سنجش آن در انتخابات

فصل هشتم: مشارکت سیاسی

فصل نهم: انتخابات و شیوه‌های موفقیت در آن

فصل دهم: تبلیغات در انتخابات

فصل یازدهم: تکنیک‌های تبلیغات سیاسی؛ ابزار متقاعدسازی

فصل دوازدهم: رسانه‎‌‌ها و انتخابات

فصل سیزدهم: تکنیک‌های تبلیغ سیاسی

فصل چهاردهم: دستاوردهای انتخابات و پیروزمندان این عرصه

کتاب «انتخابات و تکنیک‌های تبلیغات سیاسی» راهنمایی برای تبلیغات سیاسی در موسم انتخابات است و چارچوبی کاربردی برای نامزدهای انتخاباتی در عرصه‌های سیاسی فراهم می‌آورد. موضوع این اثر دامنۀ گسترده‌ای تحت عنوان «مبارزات انتخاباتی» را پوشش می‌دهد؛ اما تأکید اصلی بر تکنیک‌های تبلیغات سیاسی است و بیش از 100 تکنیک تبلیغ سیاسی در آن ارائه شده است. تکنیک‌هایی که مقابل آن‌ها نشان ستاره است پیشنهاد نگارنده است، که حاصل تجربۀ سالیان متمادی اشتغال نگارنده در عرصۀ تبلیغات است.

پژوهشگر این اثر برای سهولت استفاده از کتاب برای دانشجویان رشتۀ ارتباطات، چارچوب طرح مباحث با برخی سرفصل‌های دروس این رشته، نظیر اقناع و ترغیب و جامعه‌شناسی تبلیغات، انطباق داده است.