نشست تخصصی «فرهنگ، ‌شخصیت و هویت اصفهانی» برگزار می‌شود

نشست تخصصی «فرهنگ، ‌شخصیت و هویت اصفهانی» از مجموعه نشست­‌های «خلقیات و منش ایرانیان» از سوی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات با همکاری گروه علوم اجتماعی دانشگاه اصفهان و گروه تخصصی فرهنگ و انجمن جامعه­ شناسی ایران، 3 خرداد 95 از ساعت 8:30  تا 13 در تالار صائب دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه اصفهان برگزار می­‌شود.

در این نشست، دکتر محمدحسین ریاحی،  دکتر علی قنبری و  دکتر جبار رحمانی به ترتیب درخصوص «نقبی بر فرهنگ تاریخی اصفهان با تاکید بر نهادهای آموزشی»، «سازگاری خلقیات اجتماعی اصفهان با مبانی فرهنگ توسعه» و «الگوی شخصیت پایه اصفهانی» سخنرانی خواهند کرد.

همچنین عباس مهری با عنوان «تأثیر فرهنگی اصفهان بر خانواده­های مهاجر»، دکتر ریحانه درخشانی با عنوان «اصفهان و سنت­های مردمی در عصر صفویه با تاکید بر فرهنگ شادی» و دکتر رضوان پورعصار با عنوان «فرهنگ عامه در جولانگاه ثبت و نگارش» سخنرانی خواهند کرد.

در پایان این نشست نیز فیلم مستند تاریخ فرهنگی شهر اصفهان، ‌نمایش داده خواهد شد.