«جامعه‌شناسی دیوارنگاری ایران» منتشر شد

«جامعه‌شناسی دیوارنگاری ایران» تحقیقی دانشگاهی است که دکتر بهنام زنگی زیر نظر دکتر حبیب‏ الله آیت ‏اللهی و دکتر اصغر فهیمی‏ فر انجام  داده و از سوی انتشارات پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات منتشر شده است.

بررسی‌های این پژوهش، بر تحلیل دیوارنگاری ایران پس از انقلاب و سرمایه‏‌های نمادین، اجتماعی و فرهنگی حاکم بر آن متمرکز است که حاکی از تحولات سیاسی و اجتماعی و کنش‏ها و میدان‏های قدرت در حوزه نقاشی و میدان قدرت دولتی است. موضوع محوری پژوهش حاضر، بررسی چرایی و چگونگی تولید آثار دیوارنگاری، مضامین عمده آن‏ها، سازوکار ارتباطی این آثار با جامعه و کارکرد آن‌ها در محیط پیرامونی‌شان و ارتباط آن‌ها با ساختار قدرت، در دوران معاصر است و شناخت جامع این مسئله، مستلزم شناخت روند تاریخی آن و مطالعه تطبیقی تحولات این هنر در دو دورة پیش و پس از انقلاب اسلامی است.

«جامعه‌شناسی دیوارنگاری ایران» در ۲۷۶ صفحه و در هفت فصل با قیمت ۱۸۵۰۰ تومان از سوی انتشارات پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات منتشر شده است.