گروه داده‌کاوی اجتماعی زمینه استفاده از داده‌های طرح‌های ملی فراهم می‌کند

گروه داده‌کاوی اجتماعی گروه جدیدی در دفتر طرح‌های ملی است که قرار است با استفاده از روش‌های آماری پیشرفته، تجهیز پایگاه‌های کلان‌داده اجتماعی و طراحی و استفاده از روش‌های نوین داده‌کاوی، به نیاز کشور در زمینه رصد وضعیت اجتماعی کشور پاسخ دهد و زمینه استفاده پژوهشگران کشور را از داده‌های طرح‌های ملی فراهم ‌کند.

این گروه، شبکه‌ای از علاقه‌مندان، تحصیل‌کردگان، استادان، دانشجویان و کارشناسانی است که به نوعی با دو موضوع کلان‌داده‌ها و روش‌های آماری پیشرفته در ارتباط ‌اند.

این گروه همچنین قرار است زمینه استفاده دانشجویان و پژوهشگران کشور از داده‌های طرح‌های ملی را فراهم  و این امکان را ایجاد ‌ کند تا دانشجویان و پژوهشگران کشور بتوانند همه یا بخش از پژوهش‌ تجربی دانشگاهی و سازمانی خود را با استفاده از داده‌های طرح‌های ملی به سرانجام برسانند.

این موضوع سبب می‌شود که از طرفی کیفیت، اعتبار و پایایی پژوهش‌های اجتماعی کشور افزایش یابد و از طرف دیگر همزمان با پرهیز از فرآیندهای طاقت‌فرسا و پرهزینة گردآوری دادة تجربی، امکان تجمیع پژوهش‌های تجربی و گسترش پایگاه‌های دادة اجتماعی کشوری فراهم ‌شود.