طرح پژوهشی «باز اندیشی در ارائه تصویر چهره‌ها و مفاهیم مقدس در سینما» اجرا می‌شود

این طرح به دنبال ارائه تحلیلی کاربردی پیرامون مساله تصویرگری چهره معصومان و دشواری به تصویر کشیدن مفاهیم قدسی در مدیوم سینما از منظر خبرگان این عرصه و ارائه شیوه‌های عملی برای استفاده از کارکردهای غیاب و شکل تصویرگری چهره ها و مفاهیم مقدس است. در این پژوهش همچنین تلاش می‌شود تا به صورت موردی به ابعاد این مساله در فیلم رستاخیز و حواشی آن به عنوان مورد پژوهشی پرداخته شود.

از این‌رو ضمن ارائه گزارشی از مسائل و دشواری‌های اکران فیلم رستاخیز به طرح دیدگاه‌های موافقان و مخالفان و استنادات و استدلال‌های آنان پرداخته می‌شود.

در این پژوهش ضمن تبیین ابعاد دینی مسئله تصویرگری چهره مقدسان در سینما از منظر فقهی و شریعت اسلام، از منظر جامعه‌شناختی نیز موضوع، تحقیق می‌شود.