کتاب «Understanding Youth In Late Modernity» ترجمه شد

کتاب «Understanding Youth In Late Modernity» با عنوان «فهم جوانی در مدرنیته متأخر» توسط مصطفی درویشی در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات ترجمه شد.

این کتاب با رویکردی تاریخی به چگونگی شکل‌گیری مسئله جوانان می‌پردازد و نشان می‌دهد که ایده‌های ناشی از اقدامات سیاسی گذشته در ترکیب با پارادایم‌های متنوع رشته‌های علوم اجتماعی به مفاهیم مسئله جوانان شکل داده‌­اند.

در این کتاب، ارتباط میان امر سیاسی و سنت آکادمیک از خلال واکاوی دقیق مسائل جاری مربوط به جوانان در حوزه­هایی نظیر: گذارهای جوانان، آموزش و پرورش، سیاست‌های جرم و جنایت، مصرف و فرهنگ جوانان بررسی شده است.

این کتاب حوزه‌­های تحقیقاتی نوینی پیش پای محققان باز می‌کند، ضمن اینکه، فقدان نوعی بررسی تاریخی جامع در خصوص مسئله جوانان را مرتفع می‌کند.

کتاب فهم جوانی در مدرنیته متأخر، ضمن مرور دیدگاه‌های نظری متفاوت پیرامون جوانی، این مفهوم را مفهومی فرهنگی می‌­داند و می­‌کوشد به فرآیند سیاست­گذاری جوانان غنای بیشتری ببخشد. از این جهت، چشم­‌اندازی اصلاحی و ارشادی را پیگیری می­‌کند.