حضور پژوهشگاه در سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با آخرین دستاوردهای پژوهشی

بیش از ۴۰ عنوان از دستاوردهای پژوهشی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات که در قالب کتاب منتشر شده است، در سی‌ و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ارائه شده است.

«مسائل اجتماعی از دیدگاه انتقادی»، «فرهنگ شهرت»، «بازاریابی فیلم»،«منش ملی»، «سفرنامه‌نویسی»، «ره افسانه زدند»، «تحول نامگذاری کودکان تهرانی»،«جامعه‌شناسی فرهنگ»، «روان‌شناسی بنیادگرایی دینی»، «مُد؛ هنر-صنعت سلیقه‌سازی»،«جامعه‌شناسی مخاطبان تئاتر ایران»، «اخلاق محیط زیست»، «اصول اخلاق آب»، «مسائل‌مخاطره‌آمیز؛ آشفتگی‌های اجتماعی»، «نظام جهانی مدرن»، «قواعد فقهی فرهنگ و ارتباطات»، «آیین‌های تلویزیونی و بازنمایی حزن و فرح مذهبی»، «بررسی در جامعه‌شناسی فرهنگی ایران»،‌ »قدرت و سیاست فرهنگی در روابط بین‌الملل»، ازجمله آثار جدید پژوهشگاه است که در نمایشگاه کتاب تهران به نمایش گذاشته شده است.

سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از تاریخ ۱۲ تا ۲۲ اردیبهشت ۹۷ در مصلی امام خمینی(ره) برگزار می‌شود.

غرفه‌ پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات در  شبستان،  راهرو ۱۰، غرفه شماره ۱۸  از ساعت ۱۰ تا ۲۰ پذیرای پژوهشگران و علاقه‌مندان کتاب و کتابخوانی است.