کتاب «رصد سازمان‌های فرهنگی ایران» نقد می‌شود

کتاب «رصد سازمان‌های فرهنگی ایران» با حضور خسرو طالب‌زاده (معاون اسناد ملی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران)، ابراهیم غلامپور آهنگر (دکتری سیاستگذاری فرهنگی)، و ابراهیم حاجیانی (نویسنده کتاب) نقد و بررسی می‌شود.

این نشست، روز دوشنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۰، ساعت ۱۳:۳۰ به‌صورت برخط و به دبیری مصطفی اسدزاده (عضو پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات) برگزار خواهد شد.

کتاب «رصد سازمان‌های فرهنگی ایران» نخستین پژوهش رصدی در حوزه سازمان ها و نهادهای فرهنگی ایران است. در این کتاب پس از مرور سنخ شناسی طیف وسیع نهادهای فرهنگی فعال کشور، چارچوبی جامع برای رصد این سازمان ها طراحی شده و سپس بر مبنای این چارچوب، توصیف جامعی از وضعیت کنونی سازمان های فرهنگی کشور ارائه شده است. در پایان برخی راهبردها و توصیه ها برای ارتقای خط مشی‌ها و سیاست‌های فرهنگی برای اجرای نقشه جامعه مهندسی فرهنگی کشور ذکر شده است.

علاقه‌مندان به شرکت در این برنامه می‌توانند از طریق نشانی زیر اقدام کنند:

برخط: https://www.skyroom.online/ch/ricac/meeting