اختتامیه همایش «مکتب شهید سلیمانی، مکتب‌ تراز تمدن نوین اسلامی» برگزار می‌شود

اختتامیه نخستین همایش ملی علمی پژوهشی «مکتب شهید سلیمانی، مکتب‌ تراز تمدن نوین اسلامی» یکشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۰ در سالن خواجه نصیر مرکز همایش‌های بین‌المللی صداوسیما برگزار می‌شود.

این همایش به کوشش «بنیاد حفظ و نشر آثار شهید سپهبد قاسم سلیمانی»  و با همکاری انجمن علمی جامعه‌شناسی سیاسی ایران برگزار می‌شود.

مکتب شهید سلیمانی، مکتب تمدن‌ساز، شهید سلیمانی و مکتب مقاومت، مکتب شهید سلیمانی و نظام سلطه، شهید سلیمانی به مثابه یک رسانه تمام عیار، شهید سلیمانی و آینده آرمانی جامعه، شهید سلیمانی؛ فرمانده محبوب، شهید سلیمانی و ابعاد حقوقی ترور ایشان از جمله محورهای این همایش است.

علاقه‌مندان می‌توانند برای حضور در این همایش به سالن خواجه نصیر واقع در بزرگراه شهید چمران جنوب به شمال، مجموعه جام جم، ضلع شمالی صدا و سیما، مرکز همایش‌های بین‌المللی صداوسیما مراجعه نمایند.