همزمان با چهلمین جشنواره فیلم فجر:

۱۰ وبینار سینمایی در مراکز دانشگاهی و مطالعاتی برگزار می‌شود

به گزارش مرکز اطلاع رسانی روابط عمومی جشنواره فیلم فجر، همزمان با چهلمین جشنواره فیلم فجر ۱۰ وبینار سینمایی در مراکز دانشگاهی و مطالعاتی برگزار خواهد شد.

از جمله اهداف این نشست‌ها می‌توان به زمینه‌سازی برای توسعه مطالعات و ایجاد آشنایی مخاطبان و علاقه‌مندان به مباحث گفتمانی و اندیشه‌ای نسبت به سینما به عنوان هنری فراگیر با انواع موضوعات راهبردی اشاره کرد.

بسترسازی برای آشنایی بیشتر فعالان و علاقه‌مندان به سینما با دانش و موضوعات علوم انسانی در کنار تکنیک و فنون سینمایی از دیگر اهداف این نشست‌ها است.

عناوین این وبینارها به این شرح است:

• دانشگاه تهران: آینده سینمای ایران، چالش‌ها و فرصت‌ها/ روانشناسی سینما؛ تاثیر فیلم برمخاطب/بازاریابی درسینمای ایران
  • دانشگاه سوره: دانش آکادمیک و سینمای معاصر/ دانشگاه یا مدرسه؟ مسئله این است
  • مرکز مطالعات راهبردی ژرفا: سینما و قدرت روایت
  • دانشگاه هنر: جوانگرایی در سینمای ایران
  • دانشگاه صداوسیما: سینما در دوران پساتلویزیون
  • دانشگاه امام صادق(ع): جریان‌شناسی فرهنگی سینمای پس از انقلاب ایران/ سینمای ملی ایران؛ مسائل وراهبردها

این وبینارها که در محل دانشگاه‌ها برگزار می‌شود، طی برنامه ریزی ستاد جشنواره همزمان از طریق یکی از پلتفرم‌ها برای همه علاقه‌مندان در سراسر کشور و نیز به‌صورت زنده در محوطه اجتماعات مرکز اصلی برگزاری جشنواره برای مهمانان جشنواره قابل دسترسی خواهد بود.

اسامی استادان و کارشناسان دعوت شده به این نشست‌ها، متعاقبا اعلام خواهد شد.

چهلمین جشنواره فیلم فجر به دبیری مسعود نقاش‌زاده در دو بخش فرهنگی و رقابتی از ۱۲ تا ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد.